Varför står vi på scenen?

Ja, det kan man fråga sig. En hel drös med repliker som ska tränas in, läsas med omsorg och känsla och givetvis på rätt ställe. Allt ska tajmas in i minsta detalj och alla ska samarbeta och hjälpa varandra om man kommer av sig.

Men det är just den utmaningen som är så spännande. Klarar jag av det? Blir helheten bra? Utvecklas jag något? Frågorna är många. Jag har stått på scenen mycket själv i olika sammanhang och det är så roligt.

Att få sin beskärda del av publikens applåder och en blomma, få bli uppskattad och älskad. Och sedd. Det är väl det som många vill bli idag, just sedda. Men det är av olika anledningar. En del vill bara bli sedda och gör vad som helst för det, andra vill prestera något och bli sedda på grund av det. Jag tycker det är roligast att prestera något.

Att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål är också något jag tycker om. Från ett manus på ett bord till en färdig pjäs med kläder och scenografi. Det är en resa som är få förunnat. Får du vara med om den så tag chansen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *