Regn, regn, regn…

Lite trist väder just nu men man ser att hojar och sommarbilar börjar komma ut på vägarna. Bäst att se upp i krokarna. Jag funderar på att byta bil till sommaren men fick syn på en kul sak på nätet.

gggggggggggggggggggggg

Vad tror ni om att susa omkring i en hoj till våren med Leidy på släpet? Och då detta släp givetvis. Det var det gulligaste jag har sett. Gillar man inte släp kan man alltid köpa en vanlig hoj och bli inspirerad på http://www.northbike.se/  Men jag röstar klart på denna, kanske i rosa då förstås.

Leidy har fortfarande tratten på skallen men vi ska ta bort den till helgen. Om det slutar regna kanske vi tar en liten kortare cykeltur, obs ingen motorcykeltur då alltså. Hon älskar att springa bredvid cykeln och blir hon trött får hon sitta i cykelkorgen. Men vem vet, hon kanske övertygar mig att köpa hoj framöver?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Regn, regn, regn…

  1. N skriver:

    Riktigt tråkigt väder med bara regn!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *