Karaktärer

Satt och kollade på butiksinredningar och möbler till butiker och affärer. Var inne på sidan azdesign och såg en hel del fina saker. Tänk vad smidigt det är, bara sitta hemma och klicka. Möbler från azdesign kan sätta extra piff på stället. En av mina karaktärer håller på att ge sig in i butikssvängen. Hon kan ingenting och vet ingenting men kastar sig handlöst in i affärslivet i alla fall. Det är ju tur att det finns modiga karaktärer som man kan styr och ställa med hur man vill. Det roliga är att dom inte alltid gör som man vill utan tar sig friheter.

I förra boken var det en kille som inte ens fanns med från början men sen bara ploppade in i handlingen. Och tur var väl det för han har ställt till med massor av roliga händelser i både första och andra boken. Nu ser han till att det hela går lite bananas så att säga.

Galna typer är alltid roligt att ha med. Dessutom är han ett riktigt svin som ställer till det både för sig själv och för andra. En bra karaktär att fantisera runt och utveckla helt enkelt. Vid närmare eftertanke tror jag att han är min favvo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Karaktärer

  1. Ethel skriver:

    En karaktär man kan släppa alla hämningar med och låta göra sådant man aldrig skulle våga själv. Men det känns lite skönt att göra det i fantasin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *