Gardinșmnad РCheck!

Klippt, strukit, sytt och strukit igen. Fyra längder och två kappor på G. Känns kul med lite nytt. Idag snöade det (!) när jag åkte hem från jobbet. Ska det vara på detta viset?? Hoppas verkligen helgen bjuder på något helt annat.

Nu ska jag kasta mig in i ett polisingripande. Sen ska jag läsa igenom några kapitel och bara kolla tidsföljden. Det är småsaker jag hittar ibland men det är fruktansvärt irriterande när man gör fel. Jag försöker följa mitt synopsis så gott det går, men helt plötsligt får fingrarna liv och jag kommer på något mer. Och givetvis tycker jag att det är så bra att jag behåller det. Tur att det även finns tid att läsa.

På tal om att läsa och då menar jag andras böcker, så tänkte jag ta med en bok till stugan i helgen. Måste komma igång med att läsa andras böcker igen. Det blir stop ibland, sen är jag igång, sen blir det stopp. Vissa har problem att läsa andras böcker när de själva skriver, jag har inte det. Förutom tidsmässigt då. Det kan tvärtom vara berikande och inspirationsgivande.

Något jag inte hinner i samma omfattning när jag är igång med boken, är att besöka andras bloggar. Ber om ursäkt för det, ska bättra mig. Tycker det är viktigt att hålla igång den biten också och peppa varandra. Vi sitter ju oftast själva när vi skriver.

Idag hade jag en fråga på Författare på FB. Vilken suverän grupp det är. Tack alla ni som engagerade er. Nu ska jag sluta blogga och kasta mig in i en annan värld. Familjen Lilliecroonas värld. Huvaligen!

P1010528Jag vill ha vår, du cyklar, jag i korgen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gardinsömnad – Check!

  1. N skriver:

    Blir så less på all snö som kommer lite som den vill haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *