Danskarusellen

Tänk om det hade funnits så här roliga tävlingar när jag dansade som mest. Jag hade en dansgrupp som hette Surprise. Vi tränade två gånger i veckan och det var allt från jazzdans, showdans, can-can och stepp. Otroligt kul och lärorikt. Vi åkte runt på varuhus, årsmöten, fester och talangtävlingar. Under de år jag höll på med Surprise hade vi över 100 jobb. Jag längtar tillbaka till den tiden och undrar var tjejerna tog vägen som var med.

Idag är det Danskarusellen och jag är inte så påläst om hur länge tävlingen har funnits eller vad som kommer att hända under dagen. Men jag ska i alla fall vara jury och lämna feedback till grupperna som uppträder.

Jag ska återkomma med bilder och mer info när jag kommer hem.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Danskarusellen

  1. Amanda skriver:

    vad roligt det lät 😀

    sv: ja ska bli jätte kul 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *