Berör mig, förför mig

Berör mig, förför mig – passionerade noveller av Shailene Craig och 6 andra författare

Jahaja 14 passionerade noveller, kan det vara något? Svar: ja. Att skriva kärleksscener kan ibland vara hur svårt som helst, det kan många skriva under på. Och en hel novell av det passionerade slaget är ännu svårare. Hur mycket ska man skriva, vad ska man prioritera och tänk om alla tror att jag gör så här…? Om man läser Berör mig, förför mig, kan man bli inspirerad och få igång den delen av skrivandet på ett mycket inspirerande sätt. Ibland är det raka puckar och ibland mer sensuellt och båda funkar otroligt bra. Jag blir nyfiken på om det bara är tjejer eller kvinnor som läser den här sortens litteratur. Jag tror nog att den skulle gå hem även hos det manliga könet. Testa vet jag, grabbar!

P1020556

Sju författare inklusive Heather Lane, som skriver på engelska och är internationell författare på Amazon, har bidragit till samlingen. Jag läser aldrig engelsk litteratur och hakade upp mig lite i och med att koncentrerade mig mer på språket än innehållet. Men det finns säkert dom som är bättre på engelska än jag.

Jag tycker det är en mycket bra blandning och en del överraskande slut som gör att novellsamlingen är mycket läsvärd. Lagom lång och lättläst. Det står att det är berättelser med mogna teman och att den är avsedd för vuxna läsare och det kan jag köpa. Vem vet, denna samling kanske skulle kunna pigga upp sexlivet om någon vill ha lite högläsning under fredagsmyset.

Den får 5 klackar av 6 möjliga på grund av bra blandning av författare och berättelser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Berör mig, förför mig

  1. Eva-Lisa skriver:

    Den lÃ¥ter spännande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *