Ett stall

P1020578Japp, det blev en stallvägg målad idag. Känns skönt att jag blev färdig. Det har knappt blivit något skriva av i helgen men det känns ganska skönt att koppla av lite. Snart är det uppspel med teaterbarnen och det ska bli så kul att få visa upp vad vi tränat på. Även om det bara är några få minuter så vet jag att det är jättevärdefullt att få visa mamma och pappa vad man har jobbat med under terminen.

Det var fjärde gången vi tränade dans och det blir avslutning i april. Även det ser jag fram emot. Idag har vi jobbat vidare på första låten och börjat improvisera på den andra. Jag tänkte att tjejerna skulle få hjälpa till att göra steg. Dom var kanonduktiga idag.

Nu blir det mat och sen zzzz….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett stall

  1. Amanda skriver:

    vad fint stallet blev 🙂

    kul att improvisera 😀

    sv: ja dag har varit en riktigt bra dag, så får hoppas det fortsätter så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *