Ett halvt kapitel till

Det blev lite skriva igår kväll i alla fall, inte så mycket men så det räckte att bli klar med ett kapitel som jag hade kvar. Ibland när jag har planerat vad ett kapitel ska handla om så föds en massa tankar under tiden jag skriver det. Händelser som flätas in i varandra och människor som trasslar till det för sig. Jag undrar varför jag inte kommer på det på en gång. Men det kanske är så att jag måste skriva lite och se det på pränt innan jag ser helheten. Ja, det är i alla fall kul att hjärnan fortfarande hänger med.

Hur gör ni, har ni allt klart för er när ni börjar skriva ett kapitel eller fylls det på och ändras när ni håller på?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ett halvt kapitel till

  1. Ethel skriver:

    Jag har oftast en idé till början av ett kapitel. Kanske bara en första mening. Sen får det bli som det blir. Har ibland ett planerat slut på scenen, men det är inte säkert att det sen slutar så. Så det mesta är öppet :-).

  2. N skriver:

    Kul att du fick lite gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *