Inspiration

Jag erkänner direkt, jag skriver inga tunga, djupa, konstnärligt perfekta böcker som kommer att få Augustpriser. Jag är en ganska rak och tydlig, lättsam och lite lätt galen person med en stor portion fantasi. Det avspeglas i det jag skriver. Har precis sett ett par avsnitt av Rederiet, en lättsam teveserie, kommer ni ihåg den, som setts av x antal tittare.

P1020526

Intriger skapas, kärlek, otrohet, död och svek, blandat i en härlig soppa med komiska inslag och diverse galna upptÃ¥g. Lite som min ”Dallas-familj” Lilliecroona i Första given. Underbart skrivet där varje säsong avslutas med en cliffhanger XXL.

Så duktiga avsnittsförfattare som hela tiden är nyskapande. Jag hittar inspiration i dessa enkla serier, kanske mer än jag tror. Ska nog slänga in ett par saker till i boken som inte var tänkta från början. Det blir nog bra.

Det har inte blivit mer än ett hundratal nya ord idag, bara redigering, men det är bra att få ordning på det man plitat ner. Nu blir det mat och promenad. Nån som ser mellon ikväll?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inspiration

  1. Amanda skriver:

    Ã¥h rederiet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *