Ett halvt kapitel

Japp, ett halvt kapitel blev det igår. Känns bra. Det är såå mycket kvar att göra och jag hoppas att min skrivarglädje håller i sig och att jag har styrka nog att fortsätta även när det går utför med energin. Disciplin, heter det visst. Och håll med om att det finns en hel del annat att göra när man är hemma än att skriva. Nä, rumpan på stolen är det som gäller.

Givetvis måste man andas också. Och visst fylls det på mycket energi om man går ut med hunden, fixar mat eller kanske dammsugar. Man måste vila hjärnan ibland för att den ska kunna komma med output.

Ikväll ska jag försöka måla lite kulisser igen. Input eller output, kanske både och?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett halvt kapitel

  1. Ethel skriver:

    Har inte haft lust att skriva över huvud taget. Så olikt mig. Jag måste vara sjuk. De senaste dagarna har jag haft ont i huvudet och är dödstrött. Får uppbåda all kraft jag har bara för att hålla mig vaken, både dagar och kvällar. Kanske ett virus :-)?

    • Pia Widlund skriver:

      Mycket förkylningar på G. Ta´t lugnt, läs lite, promenera, sen kommer energin tillbaka. Ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *