Lite på G

Ikväll har jag ett bokpaket som väntar på mig som jag ska lösa ut. Spännande, jag återkommer om böckerna så fort jag har läst dom. Ska även försöka hinna bläddra igenom nya tidningen Teaterforum som kom från ATR idag. Det är några kurser under våren som ser lockande ut men vi får se vad almanackan tillåter.

I mars ska jag vara domare på en tillställning och det ska bli jättespännande och inspirerande. Återkommer även om detta.

Håller även på att förbereda inför en annan föreställning, långt fram i tiden. Det är så långt fram man måste planera i och med att det ska fixas spelplats och tillstånd, skådisar och pengar.

Mycket i tankarna och mycket på agendan, känns kul. Det är som de ska vara!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *