Matpaus

Japp, jag skriver för fullt men nu har det kört ihop sig i sista kapitlet. Jag var tvungen att ta lite matpaus för att hjärnan ska komma igång igen. Jag ska inte ha vare sig prolog eller epilog och inga kursiva texter i kapitlens början. Detta gjorde att jag fick ändra om lite, läs ganska mycket. Nu är jag på sista kapitlet och där ska allt bindas ihop, alla ska veta samma sak och alla tider ska stämma. Men det gör inte det riktigt än. Jisses vad jag trixar och fixar. Önskar att jag kunde be er om råd och vara mer öppen men det går inte.

Men lite mat i magen kanske gör att jag får rätsida på sista delen i alla fall. Jag har skrivit ett kapitel till ikväll och det blev riktigt bra. Början och slutet ska vara helt klara i helgen strukturmässigt. Tror ni jag klarar av det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Matpaus

  1. Ethel skriver:

    Redan kommit till slutet! OMG! Det har gått fort.

    Det klarar du säkert. Med den energin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *