Nästan ett helt kapitel

Japp, ikväll satte jag igång datorn direkt och skrev ner alla mina tankar i ett nytt kapitel. Det känns som om jag lärt mig lite sen förra boken, men ibland tvivlar jag på mig själv. Imorgon ska jag försöka läsa igenom de första kapitlen, se en helhet och markera där jag ska ändra. Nu har jag mest kollat i synopsiset och bara skrivit. Men jag måste kolla in helheten och se till att inte ha med för mycket sen förra boken, även om jag vill att man ska läsa den innan den här, Två kungar i leken. Vi får se hur jag lyckas med det.

Jag la ut en fråga om bok nummer 2 på FB och det är fler än jag som har det kämpigt med bok nummer 2, av olika anledningar. Som vanligt är det skönt att veta att man inte är själv. Har ni några heta tips om vad man bör tänka på i bok nummer 2 i en trilogi?P1020499

Stäng ner datorn matte, det är dags för kvällsprom.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *