Tips

Nya teatern i Örebro spelar farsen

”Inte alla tjuvar kommer för att stjäla”.

Biljetter via 019-611 18 03 eller info@nyateatern.se

Premiär 12 februari, 19,00

13 februari, 18,00

14 februari, 16,00

20 februari, 18,00

21 februari, 17,00

Handlingen berättar med humor och ett mått av allvar, om människors problem med ärlighet, otrohet och dumhet. Den handlar om gifta par som är otrogna mot sina partners, men ingen av dem vill skiljas och de lever därför ett hemligt dubbelliv. De gör allt i sin makt att dölja deras otrohetsaffärer, från sin partner.

Men när paret får ett inbrott i sitt hem av en tjuv, börjar deras tilltro till sina äktenskap skaka. Hemligheterna kommer fram i ljuset och otroheten blir allt mer tydlig. Trotts detta försöker de hela tiden att bortförklara otroheten och hittar på alla möjliga lögner om att de inte är otrogna mot sin partner.

Det är en komedi, som vi tror att många kommer att känna igen sig i, med olika bortförklaringar om att de talar sanning. Förhoppningsvis inte just om otrohet, men andra hemmasysslor som kan förekomma i förhållanden och äktenskap.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *