Ethel skriver om att längta

Hon skriver ett stycke om att längta på sin tittelina-blogg. Precis då, kom jag på vad jag längtar efter just nu. Inte bara att det ska bli vår och ljusare utan att jag ska få plantera frön. Ja, nu låter det lite galet kanske. Men visst är det en speciell känsla att köpa frön, ta fram blomlådor eller andra lådor, köpa jord och börja plantera. P1010758Några blev det

Förra sommaren var katastrof både för tomaterna och blommorna, det kan knappast bli sämre. Jag hoppas på en bättre sommar i år. Med massor av blommor och knallröda tomater.

P1010756Hmm, klara i oktober

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ethel skriver om att längta

  1. Ethel skriver:

    Oj! Såg detta inlägg precis när jag kommenterade din förra. Kul!

    Jovisst är det härligt med fröer! Livgivande och jag får vår-sommarkänslor.

    • Pia Widlund skriver:

      Japp, ska börja botanisera lite och se vilka fröer som finns. Även om man inte kan så nu kan ta fram påsen och titta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *