Nyårslöften?

Hur var det nu med dom där nyårslöftena? Jag skulle ju tvätta bilen oftare. Förra veckan var jag ambitiös nog att åka till macken. Döm av min förvåning då det var stängt i biltvätten för det var för kallt. Det fattar säkert alla utom jag, tänkte jag och köpte Expressen med ett leende på läpparna. Men ikväll ska jag i alla fall göra ett nytt försök.

Tänk vad praktiskt det skulle vara om man hade någon som kunde hjälpa till med biltvätten. Jag vet inte vad det är som är så jobbigt egentligen men det är något jag drar på i det sista. Lite rengöring inne i bilen skulle kanske inte skada heller. Håll med om att det är bra mycket lättare att ta fram dammsugaren somartid än vintertid och dra runt en repa. På www.nordicrecond.se kan man få hjälp med det mesta. Skulle faktiskt kännas rätt så bra.

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lilla busungen Leidy drar in lite gräs och grus i bilen också, det är inte bara matte som är skyldig. Även fast jag ser till att tassarna klipps med jämna mellanrum så kommer det in massor. Hon har givetvis sin egen plats att sitta på men det sprids i alla fall. Vi får se om jag tar mig till någon biltvätt ikväll. Vad tror ni?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på NyÃ¥rslöften?

  1. Ethel skriver:

    Jo jag tror att du gör det :-)!

  2. N skriver:

    Jag tror på dig haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *