Ingen biltvätt – bara teater

P1020467

Filmtajm med första gruppen och Robin Hood med den andra. Jisses va kul det var att börja med Robin-manuset. Vi inser alla att det är ett tufft manus, kanske det tuffaste vi har haft. Men vilken start vi fick idag. Vi gick igenom de 5 första sidorna och satte grovscenerierna. In där, ut där, fram, backa, sen ut igen och sen in och längre fram. Nästa vecka ska vi jobba vidare och kolla kläder. Jättekul.

Det är fantastiskt hur fort ungdomar tar regi och lär sig. Utvecklingspotentialen är fantastisk. När vi fått snurr på våra uttal av alla namn och orter och fått upp rösterna ska vi bara finslipa. Jihoooo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *