Jag vill vara barn på nytt

Tänk vad kul det var att vara barn. Inga större krav, inga räkningar att betala, inga möten, inga mobiler, inga FB-uppdateringar och lite lagom med läxor. Visst hade vi det bra. Nu är det andra tider som gäller. Mediabruset äter upp oss som en haj slurpar i sig småfisk under en simtur. Vi silas genom hans gigantiska tänder och sväljs hela. Ibland skulle man bara vilja stänga av knappen och bli barn igen. Tänk att köpa en snowracer, fixa prickigkorv-macka och varm choklad, åka till en skidbacke och ha en friluftsdag deluxe.

Att åka pulka var det bästa jag visste. Jag hade ingen snowracer utan fick låna en ibland. Jädrar vad det swischade i grannens pulkabacke. Nu när man är vuxen borde man banne mig köpa en egen snowracer.

Vad tror ni om den här? http://stiga-snowracer-co.reflink.com/a13602   Rosa lixom. Kan ni se Leidy och mig fara fram?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *