Brrrr…

Vill inte ens kolla hur kallt det är ute. Konstaterar bara att det är inneväder och sätter igång en Arne Dahl-film. Ska läsa, och skriva lite och räkna snöflingor. Kom på en idé till en kortnovell men jag funderar på om jag skulle skriva en längre variant. Ibland vet man inte om idén håller för 7-8 sidor. Den kanske bara håller för en sida.

Jag har sista tiden börjat skriva upp några meningar, som överskrifter till kapitel ungefär. Sen jobbar jag utifrån meningarna. Som ett minisynopsis ungefär. Om jag skriver ner meningarna ena dagen så kompletterar jag den andra dagen och som ni vet så kan det hända mycket i tankarna under en natts sömn.

Nu blir det snabbrastning av Leidy och sen blir det filmtajm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Brrrr…

  1. Amanda skriver:

    vi har det ändå inte superkallt här i skåne

    har bytt bloggportal igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *