Jag gör det förbjudna…

Ska hämta julmat idag på ett cateringföretag. Köper man en hem lite julmust kan man lixom låsa in sig över julen i några dagar och bara äta, titta på teve och gå ut med Leidy. Härligt.

Det är fjärde året i rad som jag beställer färdig julmat. Man får allt det klassiska plus lite till i form av patéer och sånt som min matlagningskunskaps sätter stopp för. Man kan ha annat för sig än att åka och storhandla, stå i kassan, släpa hem varor och sen plocka upp allting för att sätta igång och laga mat.

Knäck gör jag men det är också det enda. Det hör julen till för mig och jag tycker det är kul att pyssla lite i lagom mängd. Nu tog det slut ganska fort och jag borde ha gjort en sats till, vi får väl se vad som händer.

P1010754Leidy vill ha sommar!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag gör det förbjudna…

  1. Eva Karlsson skriver:

    Smart att g̦ra som du med catering. Men mest h̴ller jag med Leidy Рsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *