Mörk eftermiddag

Var faktiskt ute och sprang lite med Leidy innan mörkret föll. Härligt men dåligt flås. Man får ju passa på när det inte är halt. Nu sitter vi i soffan och tittar på Criminal minds. Jag älskar den serien och tycker karaktärerna är riktigt bra.

Har fixat lite idag. Lagat mat, klippt ut lite foder till klänningen, strukit tvätt, betalat räkningarna, läst. Det är bara dammsugning kvar, men det får vänta. Jag ska skriva lite på min nyårskrönika ikväll, vi får se om det blir något annat skrivet.

Imorgon blir det lunch med en teaterkompis och jag funderar på om jag ska kosta på mig en skinkmacka imorgon bitti! Va tror ni om det?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *