Ute i god tid

Planering inför våren. Måste sätta lite steg till en låt som ska vara med i vår. Jag håller även på att planera lite kläder inför avslutningen. Det är ju inte bara att slänga på sig en t-shirt och ett par byxor och köra liksom. Man vill ofta ha lite kläder som stämmer in med karaktären på dansen. Då är även skorna viktiga. Dom här på www.dansparosor.se skulle vara perfekta tycker jag.

skor

Det ska nämligen vara en dans med lite tjusiga kläder… Det ska bli så kul att få sätta koreografi till den här låten. Låten vi ska dansa till i vuxenjazzdansgruppen är en gammal musikallåt. Ni som känner mig vet att jag älskar musikaler och kan man nu få göra en dans till en musikallåt så passar jag givetvis på att göra det. Avslutning blir det i Tallåsskolans aula i maj 2016. Japp, planering långt i förväg, precis som vanligt!

Men det känns skönt att veta vad man ska göra och ibland kan det ta tid att koreografera, precis som det gör med skrivandet. All konstnärlig verksamhet kan man ju ändra och trixa med i all oändlighet. Man vill utveckla och få det så bra som möjligt hela tiden. Samtidigt som stegen ska vara anpassade att passa alla. Härlig utmaning!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *