Kvällsföreläsning i ekonomi

Elisabeth Hedmark var på Safiren i Katrineholm ikväll och pratade ekonomi för ett inbjudet sällskap. Det är mycket som händer i vår värld hela tiden. Vi lever längre och får lägre pensioner. Vi lånar mer och snart kanske det kommer amorteringskrav så vi bör spara och tänka lite på framtiden. Speciellt om man har höga lån. Ja, visst är det mycket man ska tänka på. Men man måste ju leva också. Bra föreläsning var det i alla fall.

Tidigare idag satt jag och funderade ut lite julfrågor som jag ska lägga in på bloggen från och med i december. Kom på en hel del faktiskt

Nu ska jag äta Jansson, köttbullar och läsa skvallertidningar. Vad ägnar ni er åt en kväll som denna?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *