Syjunta

P1020189Jenny Cronholm hälsar välkommen

P1020194Stickning, kaffe och halsdukar

P1020195Ensamhet, rasism och barnbarn

P1020196Cancer, hårfärgning och Unicef

P1020197Tack alla 10 damerna!

En hög igenkänningsfaktor, står det i programmet och det stämmer. Pjäsen ger oss en inblick i en syjunta där 10 damer träffas och pratar. Alla är inte alltid sams med alla och en del ryter ifrån och en del blir ledsna. Precis så som det är i verkligheten. Kul med olika karaktärer och ett bra, tänkvärt manus som fick publiken att skratta på flera ställen. En positiv överraskning var Nicka Fröberg, som även spelade fiol. Även Monica Hassle, gjorde sin hypokondriska rollfigur Ines med bravur. Några av skådisarna är helt nya på scenen och alla gjorde ett kanonjobb i denna enaktare som spelas denna och nästa helg. Tavk hela gänget, det syntes att ni hade det kul på scenen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *