Dansavslutning och mat

Igår var det sista träningen med barnen, det blev bulle och saft. Idag var det sista träningen med vuxendansen, det blev mat på krogen. Japp, och mätta blev vi. Mums! Lite trist att sluta träffas och ha ett uppehåll till våren, eller januari i alla fall. Vi önskade varandra God jul och skrattade lite. Men så är det. På lördag är det dansavslutning med barnen och sen är det bara julkalenderrep kvar. Hoppas sen att det lättar lite och jag kommer igång med skrivandet på allvar igen. Jag kan inte tänka och koncentrera mig när jag har avslutningar i skallen. Saknar det energiska skrivandet och känslan av att vara jättetrött men ändå vilja skriva mera. Det sista man skriver innan man somnar blir kanske inte så genomtänkt men det går ju att radera. Nu ska jag fixa lite inför måndagens Raotary-möte.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *