Mätt och belÃ¥ten – del 2

Vilket svin killen var. Han sträckte fram huvudet vid sidan av containern och stirrade på paret. Tjejen hade uppenbarligen fått i sig för mycket att dricka. Kanske med hjälp av killen. Sen spelade han gentleman och skulle hjälpa henne hem. Jaja, det såg man ju hur det gick.

Det kurrade på nytt i hans mage och han slickade sig om munnen. Det här skulle bli ett sant nöje. Killen var helt uppslukad av tjejen och upplevde sig själv som kung för stunden. Äntligen skulle han få till det. Att hon var medvetslös av all dricka han generöst bjudit henne på spelade ingen roll i sammanhanget. Det skulle ändå bli en bra story att berätta för polarna.

Nu kunde han inte hålla sig längre utan tog några bestämda kliv ut från sin gömma. Killen märkte först ingenting men när han hörde att det plaskade i en vattenpöl sträckte han upp sin mössprydda skalle och stelnade till i hela kroppen.

”Va fan. Vad är det som händer?”

Han hann inte resa sig utan kände bara det varma blodet sakta rinna nerför hans hals och färga t-shirten röd. Senorna i halsen gick av vid det första bettet och det hördes ett litet knak när nacken bröts. Vargen tog god tid på sig att äta och när han var färdig sträckte han på sig och ylade av nöjdhet. Innan han gick puttade han på flickan med sin nos. Hon gnydda och verkade vakna till. Ett nytt par kom gående på stigen bakom pilarna och vargen hann precis smita in i skogsbrynet innan paret såg flickan.

Nu var han mätt och belåten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *