Fredag

Jisses va trött jag var igår kväll. Det var fullt ös hela kvällen och när jag väl kom hem så åt jag, packade upp och sen blev det mat. Jag satt och gick igenom min gamla notpärm och sjöng och skrålade så Leidy lyfte på huvudet och kollade om det slagit över. Ska nämligen testa att ta en sånglektion på söndag, vi får se hur det går och om vi kan ge varandra något och har något att lära. Hittade en hel del gamla godingar av Henry Purcell m fl. Vilka minnen det väckte till liv. Jag har sjungit solo så många gånger på olika tillställningar och även på bl a Arbis och Lillan i Norrköping och saknar den gamla tiden något enormt. Att sjunga är det bästa som finns. Jag får väl tralla lite i helgen så jag är uppvärmd till söndag.

Vad hittar ni på i helgen?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fredag

  1. Ethel skriver:

    Havskräftor i kväll och besök hos vänner imorgon. Annars blir det lugnt. Hoppas jag ;-).

  2. Anna/notonmusic skriver:

    Å, då håller jag tummarna nu då Pia! För idag är det söndag! Purcell slår an minnen hos mig också! Gamla sångklassiker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.