Ny signering inbokad…i mars….

Jorå, det gäller att ligga steget före vet ni, haha. Det är en pensionärsförening som jag ska till och dom har möten en gång i månaden och hade ingen lucka till mig förrän i mars. Men då kommer jag.

Har ett par andra saker på G och vi får se hur det går. Det är det som är det tuffa med att sälja sin novellsamling/bok själv. Man får skapa egna kontakter och åka land och rike runt för att kränga. Men det är bara att bita ihop.

Imorgon ska boken släppas och jag hoppas att vi håller tidsramen. Är det nån därute i vårt avlånga land som vill recensera min e-bok, Första given, om familjen Lilliecroona, familjen där allt händer. Hör av er.

Omslag Första given

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny signering inbokad…i mars….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *