STHLM: inferno – av Varg Gyllander

Fullt ös som skulle göra sig bra på bioduken med hel radda explosioner på Södermalm i Stockholm. Snabba byten i scenerna mellan Gondolen, Slussen, Östersjön, Katarinaberget och Gamla Stan. Varg Gyllanders bok hade jag den stora äran att vinna via FB och det var tur det. Då fick jag chansen att upptäcka en ny svensk, läsvärd författare.

Trots en massa häftiga beskrivningar av sprängningarna var den scenerna som utspelades på Östersjön som jag tyckte var mest gastkramande. Hade gärna läst mer om dom.

P1020024

Det är Joshua och Norma som jobbar på den hemliga brottsbekämpande organisationen National Organized Crime Command, NOCC, som får fullt upp med att hitta bovarna. Allt har sin början med två hästar i bärnsten, Hoshaba och Baz, som ska återförenas.

Detta är Vargs sjätte spänningsroman och den första delen i serien om NOCC. Jag ska hålla ögonen öppna för de kommande böckerna för jag är nyfiken på hur det går för Norma och Joshua. En helt klart läsvärd bok.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *