Hmm, funderar på en fortsättning

Den berättelse jag fått mest feedback på i Våning Zero är, Att vakna i ett okänt rum. En läsare ville ha en fortsättning på den och en läsare tyckte jag kunde skriva en hel novell av den. Jag har funderat lite och tror att jag i alla fall ska skriva en fortsättning. Fick en tanke häromdagen och ska nog börja plita ner lite. Vi får se vad det blir.

Ikväll ska vi börja repetera på pjäsen, Porträtt av en kannibal. Jens har gjort rollen tidigare och Björn tar den andra rollen. Vi ska göra en föreställning den 30 oktober och det ska bli spännande att sätta upp den igen. Blir den likadan eller är det något som kommer att skilja sig från den första uppsättningen??

Givetvis kommer det att skilja sig och det är en av dom sakerna som är så häftigt med teater. Ingen föreställning är den andra lik och ingen uppsättning är den andra lik. Ett ständigt levande, nyskapande och utvecklande forum.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *