En tegelsten i huvet

Teater̦vning РMamma jag har f̴tt en tegelsten i huvudet

En dotter

En mamma

En som spelar telefon

En läkare

En som spelar ambulans

Den som spelar dottern bestämmer en känsla, t ex: arg, ledsen, blyg, trött eller sprallig.

Sen säger dottern att hon fått en tegelsten i huvudet till sin mamma med den känslan och mamman ringer ambulans med samma känsla, den som spelar telefon ger ifrån sig en telefonsignal och sen svarar läkaren med samma känsla och skickar iväg ambulansen som hämtar dottern med samma känsla.

Sen flyttar man ett steg, en ny elev spelar dotter, dottern spelar mamma, den som har spelat ambulans får sätta sig ner osv och en ny känsla ska bestämmas. En jättekul övning som jag fick av en elev igår. Det är bra när man delar med sig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En tegelsten i huvet

  1. Amanda skriver:

    låter som en kul övning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *