God morgon

Imorse fick jag lyfta ut Leidy ur korgen, hon ville gärna ligga kvar en stund till. Det var disigt men det är skönt att det fortfarande är ljust på mornarna. Jag skulle vilja komma igång och skriva något nytt men just nu är det för mycket annat i skallen. Hundvaccination imorgon bitti, ved som ska fixas, signering imorgon, teater i Norrköping på fredag och en träff med alla dans och teaterledare på DUD på söndag! Hösten är i antågande och den kommer med stormsteg. Jag känner i alla fall att jag är förberedd inför dans och teaterkurser inför terminsstarten. Det känns bra!

Igår kväll hann jag bara öppna boken Skymningsflickan av Katarina Wennstam, ska försöka läsa något kapitel ikväll tänkte jag!

Vad gör ni därute, skriver eller läser?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på God morgon

  1. Mia skriver:

    Skriver och läser. Slipar på tal att hålla, läser böcker i rasande takt mellan varven. Tycks ha hittat en god rytm just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *