Härlig eftermiddag

P1010852

 

Snart premiär för I väntan på Wilson, med Björn Hellberg och Jens Wistbacka i rollerna. Det har varit en lång resa och jag är glad över att få jobba med just dessa två grabbar som är flexibla och talangfulla som få.

P1010853

Mmm, jag är inte så imponerad. Dom pratar ju bara hela tiden. I 50 minuter lixom. Hur orkar dom? Jag lägger mig på manuset så länge!

 

Det har varit en underbar dag i dag med sol och sommarfeeling. Jag glömde fota vedhögen men jag ska återkomma med bilder, jag lovar. Motorsågen har i alla fall gått varm och jag fick fylla på bränsle 2 gånger. Tre björkar uppsågade och det gick bra men var jobbigt. Inte nån ergonomisk ställning precis. Nu är jag trött i både kropp och huvud och ska äta lite lasagne, sen ska jag gå och lägga mig.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *