Från tanke till verklighet – Del 6 av 7

När jag gjort ytterligare några ändringar och bestämt en ljusare färg på omslaget så trycktes den. Jisses va spännande. Min egen novellsamling. Kaxigt, utmanande och galet. Under tiden hade jag skrivit lite om den på bloggen, men inte förrän jag visste att allt skulle gå i lås. Ni vet det är så mycket som är på G men så lite som blir av. Men nu var det dags att kontakta alla som skulle kunna hjälpa mig att mig att på något sätt nå ut med den till lässugna människor.

Ett Rotarymöte blev inbokat i Katrineholm, ett författarbesök på bokhandeln Hjalmar Petterson i Katrineholm och en författarkväll på Vingåkers Bibliotek. Sen är även en julmarknad inplanerad i november. Jag har även kontaktat den lokala tidningen och hoppas att det kan bli ett reportage där.

När jag regisserat Levande Julkalender på torget i Katrineholm har Tord Jönsson varit ljudtekniker. Han jobbar med Katrineholms Närradio och gjorde en intervju med mig som nu ligger på bloggen. http://www.piaw.se/2015/08/10/radiointervju-2/

Vi tyckte det var kul att jobba ihop och bestämde oss för att jag skulle läsa in lite noveller så dom kunde sändas i radio. Jag har alltid velat jobba med radio men aldrig fått chansen. Men nu dök den upp. Ännu ett steg i rätt riktning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på FrÃ¥n tanke till verklighet – Del 6 av 7

  1. Anna/notonmusic skriver:

    vad roligt det är att läsa om din ”resa” med boken Pia! LÃ¥te jättekul med högläsning i radion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *