Som att bli körd genom en mangel

P1010838Klara färdiga gå

P1010839Ser ni att jag tar tillvara på allt

P1010840Skall sågas

P1010841Ris o ros…eller ris o grenar

Kroppen är just nu helt slut. Känns verkligen som om någon kört mig genom en mangel. Jag har fått hjälp med att fälla 6 träd. Sen kvistar jag av dom själv och sågar upp i kubbar med motorsågen. Sen ska det klyvas. Björkved till brasan i vinter blir perfekt. Det är jobbigare än man tror att fixa med ved. Jag har dragit fram vedklyven och tagit fram skarvsladd så imorgon ska jag börja att klyva lite. Men jag har några långa stockar kvar att såga upp, får se om jag orkar ikväll eller om jag gör som Leidy. Slänger mig på sängen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *