Skriva, skriva…

Lite mer googling om advokatsvängen innan jag går vidare med redigeringen på www.arbetsrattsbyran.se

Advokat

Hittade lite svar på frågorna jag sökte så det känns bra. Nätet är underbart att surfa omkring på och jag blir lite allmänbildad på kuppen. Jag måste spotta i nävarna och se till att bli färdig med redigerandet. Det är ju snart mitten av augusti. Målet var att bli klar till månadsskiftet. Det har varit lite stiltje de sista dagarna nu när novellsamlingen har kommit ut. Nu är det dags att gasa igen. Jag funderar även lite över hur bokens karaktärer ska utvecklas i bok nummer två. Jag har dom grova dragen klara men måste börja finslipa lite på det. Ju starkare karaktärer, desto trovärdigare story.

När jag började skriv Första given, eller innan jag började, satte jag mig ner och skrev nästan en sida om de fem familjemedlemmarna som jag ibland gick tillbaka och tittade på. Man kan ju inte låta någon vara ljushårig i första kapitlet för att sen vara mörkhårig i det sista. Om vederbörande inte har färgat håret då vill säga. Tänkte att jag skulle utveckla karaktärerna lite. Mer skruvade, mer galnare och på gränsen till crazy. Då kan det behövas någon advokat som hjälper familjen att hålla näsan ovanför vattenytan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *