En höjdarkväll i Hälleforsnäs

P1010831Revisorn av Nikolaj Gogol

P1010833Bearbetad av Erik Lindman o Carine Holegård

P1010836Bästa rösten – killen till höger

P1010837Bra skådespeleri i regi av Erik Lindman, härlig och medryckande koreografi av Janine Rivel. Synd att sångerna framfördes på engelska. Robert Johansson hade en underbar röst som jag gärna hade velat höra på svenska. Tjejerna var bäst på skådespeleriet och musikerna var alldeles lysande. Bra ljud, bra ljus och ett riktigt bra manus. En pjäs jag inte sett tidigare, därför var det extra kul.

En revisor kommer till stan, eller är det en revisor? Alla fjäskar och mutar och kvinnorna faller. Hur slutet blir får ni själva se i Hälleforsnäs om ni inte har gjort det redan. Kolhusteatern är arrangör.

Det blir 5 klackar av 6 möjliga på grund av den engelska texten på sångerna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *