Från tanke till verklighet – Del 1 av 7

Jag började blogga för 2,5 år sen. Det var roligare än jag trodde. Det fanns massor av skrivbloggar och en massa intressanta människor. Jag lärde mig en hel del och fick många uppslag genom att kolla andras sidor och länkar. Innan det hade jag skrivit ett utkast till min bok, Första given, och skickat den till Ann Ljungberg som skulle gå igenom den. Jahaja, vad kulle man nu hitta på? Skriva på nästa bok i den tänkta trilogin eller ta det lugnt?

På nätet upptäckte jag en massa novelltävlingar. Det går ju fortare att skriva en novell än en bok, tänkte jag och började skicka in både här och där. Jag vann inga tävlingar men fick blodad tand på att skriva kortare berättelser. Dels för att hålla hjärnan igång och dels för att hålla fingrarna igång.

Jag började skriva korta snuttar och la ut dom på bloggen. Del 1 ena dagen och del 2 andra dagen. I och med att jag är en strukturerad människa och planerar allt jag gör väldigt noga så var detta en kanal där jag ”bara skrev”. Utan att planera, utan att tänka. Improvisationsförmågan sattes på prov. Ibland blev det bra och ibland mindre bra. Men det var roligt och det var det som var meningen. Ett steg i rätt riktning!

P1010665

Oklippt tass i rätt riktning!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *