Järnblod av Liza Marklund

Jag har saknat Annika Bengtsson och det är ju lite synd för detta var den sista boken om henne. Får hoppas att Liza Marklund fortsätter skriva i alla fall. Reportern Annika får ett sms från sin syster där systern vill ha hjälp. Hon har fullt upp med barn, psykologbesök, jobb och gamla fall som hon rotar i. Systern och hennes respektive blir dödade, på olika vidriga sätt. Dessutom ligger ett hot om nedläggning av papperstidningen över Annika som en våt filt. Dom ska fokusera på innehållet och inte på formatet, som hon så vackert uttrycker det.

Vad som är kul med dessa böcker är att de delvis utspelas i mina trakter. Dessutom har Annika jobbat på Katrineholms-Kuriren som jag dagligen läser. Synd att det inte blir fler böcker i denna serie, men man har ju chans att läsa om några av de gamla. 395 sidor som var lättlästa och som jag ger 5 klackar av 6 möjliga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Järnblod av Liza Marklund

  1. Amanda skriver:

    åh ska sättas på min att läsa lista när jag får tillbaka mitt fokus för bokläsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *