Städning

Jag hinner bara vara ute just nu. Bäst att passa på när man har börjat jobba och solen skiner. När man tittar på vädret så ser det ut som om himlens alla portar ska öppna sig och att det även blir åska. Därför är jag ute så mycket jag kan. Skulle vara skönt med lite städhjälp emellanåt. Nån som dammsög och tvättade golven. Ibland går tiden fort och när man klippt och fixat i trädgården har orken för att städa inomhus liksom försvunnit lite. Det är väl inte så att dammtussarna slåss med varandra men visst behöver det städas. Att hitta en kund som både har hund och eldar med ved måste ju vara varje dammsugar försäljarens våta dröm… Ha ha ha. När Leidy sprungit omkring i det klippta gräset och sen kommer in och skakar av sig på hallmattan eller i köket spelar det ingen roll när jag städade sist. Det är bara att sätta igång igen. Dessutom behöver fönstren tvättas. Det har jag faktiskt tagit hjälp med en gång och det blev jag riktigt nöjd med. Kanske ska ta tag i den saken igen. Huvaligen! På www.bimo.se  hittar man det mesta som man kan ha nytta av inom städning.

ssssssssssssssssss

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *