Frukost med åska

Regnet ligger som en våt handduk över träden och gräset. Höstkänslan tränger sig på som en trist fakturapåminnelse. (Sicken liknelse jag fick till!). Bokhögen lyser med sin frånvaro och jag väntar på att få hämta en ny omgång så jag kan få fördriva tiden med något roligt o9ch spännande. Det blev ett nytt namn i deckarsvängen, en svensk. Vi får se om det blir bra.

Jag fick bära ut Leidy eftersom det åskar. Vi tog oss ut mellan ett par regnskurar och nu ser det lite ljusare ut helt plötsligt. Tänk om solen får komma fram en timma eller två. Nu är det frukost och filmtittande på datorn med alla sladdar utdragna. En gammal tv-serie, Anna Holt. Av Leif GW och Guillou. Nån som sett den?P1010714Frukost?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *