En g̴ng till Рdel 1

Det högg till i hennes hjärta och hon var tvungen att hålla sig i dörrkarmen för att inte ramla ihop. Hon ville inte tro att det hon såg var sant. De hade i alla fall träffats i fyra månader nu. Och planerat en gemensam semester till påsk. Tre veckor i USA. Vad skulle hända nu? Var deras kärlek inte mer värd än så här.

Det var på juldagen de hade träffats. Hon och Viveca hann bara innanför dörren innan deras ögon möttes. Det var som om hon försvann in i dom. Omslöts av en värme och ett lugn som spred sig in i hennes sargade hjärta. Hon som inte skulle träffa någon eftersom hon nyligen blivit lämnad av Roger. Ett svin som bedrog henne efter ett halvår. Kanske redan från början. Med den äckliga feta Lena som jobbade tillsammans med honom. Efter det hade hon levt i ett kaos. Ensam, ledsen, övergiven och sårad. Trodde aldrig att livet skulle komma tillbaka igen. Sjukskrivningen hade varat i fyra månader. Sömntabletterna hade blivit hennes bästa vän och skammen nötte i hennes inre.

Först nu var hon på banan igen. Hade tagit upp kontakten med sin gamla väninna Viveca. Det började bli som vanligt igen. Klockan ringde på morgonen och hon gick till jobbet som vanligt. Sen kom festen. Den stora födelsedagsfesten hos Vivecas chef som alla skulle gå på. Annie hängde på. Och träffade Olle. Olle, charmören och chefens bästa vän. Alltid omsvärmad och populär.

Det sa mer Pang, vid första ögonkastet än Klick. När de drogs mot varandra var det som de befann sig i en bubbla som ingen annan kunde komma igenom. Ett skimmer omgav dom när de lämnade festen tillsammans sista av alla. Sen den dagen var det bara dom två. De träffades så ofta de kunde. Olle jobbade i Göteborg och reste mycket. Så fort han kom hem hade han presenter med sig och Annie kände sig som den mest uppvaktade kvinnan någonsin. En lyx hon aldrig fått vara en del av.

Nu satt han där på krogen med en vacker kvinna och log sitt charmerande leende. Hon fingrade på den tjocka guldlänken hon fått en vecka tidigare. Hennes fingrar knöt sig runt den och hon skulle precis slita av sig den när Olle fick syn på henne i dörren.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En gÃ¥ng till – del 1

  1. Ethel skriver:

    Klassikern att fastna för samma sorts odÃ¥gor igen och igen och igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *