Erica luskar vidare i Fjällbacka

P1010671Färdig!! Lättläst med en bra ihoptrixad story. Lagom svår att hålla koll på. Säga vad man vill om Camilla, men hon har skrivit ännu en Fjällbackadeckare som är helt ok. Det är lustigt. Jag har läst massor av böcker i sommar, både svenska och utländska författare. Mest deckare men i alla fall. Dom kan börja flera meningar på raken med orden Hon. Dom kan ha hur långa stycken som helst.

Dessutom kan Camilla skriva en deckare om Erica, en författare, som pratar polisfall för fullt med sin man. Oftast är det hon som har den skarpaste hjärnan av dom två. Hon får följa med in på brottsplatser som skulle vara helt uteslutet i verkligheten, hon får se brev och annat bevismaterial, får namn på personer och får reda på var dom bor osv. Helt galet egentligen. Men vad fasen, det säljer ju. Vi ser filmerna och vi köper böckerna. Visst är det lite konstigt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 klackar av 6 möjliga!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *