Energi

Jag fick lite energi idag, kanske är höstens aktiviteter som gör sig påminda. Skrev ner en lista på saker jag kan prata om när jag ska medverka på Vingåkers Biblioteks Författarkväll och Rotary-träffen i Katrineholm. Det finns en hel del att tänka på. Presentation av sig själv, hur lång ska den vara, hur detaljerad ska den vara? Varför började jag skriva? Vad tycker jag om att skriva och varför? Antar att man blir bättre och bättre på att föreläsa med tiden men just nu känns det lite pirrigt. Det ska bli kul också givetvis spännande och roligt. Jag hoppas det kommer lite frågor och att publiken tycker det jag pratar om är intressant. Och givetvis att jag kan svara klokt och bra på eventuella frågor som uppkommer.

Jag har funderat på hur man ska marknadsföra sig när man väl sitter där, eller står där. När det gäller en föreläsning är de ju så att folk har kommit för att dom vill lyssna. Men när det gäller en signering och försäljning är det ju upp till människor att stanna för att dom tycker det är intressant. Funderade på om jag skulle investera i en vepa www.reklambutik.se Det skulle definitivt göra att man sågs. Hur gör ni som är ute och signerar när ni väl är på plats? Förutom godis och bubbel?

vepa

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *