Högläsning vid köksbordet

Ja, det låter ju helt galet men det är så det är just nu. Högläsning är bra för då hör jag att språket flyter och inte hakar upp sig. Har hittat ett fel på dom sidor jag läste, hoppas inte att det blir så många fler.

Tur att det inte kom någon när jag satt och läste. Det måste se helt galet ut. Som om jag läste en saga för någon som inte finns, eller lyssnar. Men det är sista rycket med novellsamlingen nu. På måndag ska allt vara genomläst och då ska jag kontakta tryckeriet. Sen görs de sista ändringarna och novellsamlingen trycks. Behöver jag säga att jag är pirrig?

P1010654

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Högläsning vid köksbordet

  1. Ethel skriver:

    Verkligen spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *