Chips och DVD

Japp, det gäller att ta vara på den sista semesterveckan. Det blev riktigt fint väder på kvällen och jag kunde hänga tvätten på verandan. Luktar friskt och gott, bäst att passa på.

Det vimlar av Allsång i vårt avlånga land. Är det någon som har besökt någon Allsång och sjungit? I Katrineholm har det varit både vid Djulö och i Stadsparken. Det är väl en riktigt svensk tradition kan jag tänka mig. Att träffas ute, sommartid och sjunga tillsammans.

Själv ska jag slappa sista veckan och bara göra det allra nödvändigaste. Det kan hända att jag börjar koreografera lite om det regnar annars blir det Grabbarna i 57:an på torsdag. Och tass och nosklippning på onsdag. Bilder kommer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *