Alla kan se dig – av Anna Jansson

Härlig bok. Jag ville bara läsa mer och mer. Anna skriver böcker som utspelas på Gotland och den här gången är det en 16-årig kille vid namn Hugo som försvinner på färjan. Det är Maria Wern som håller i trådarna när allt ska nystas upp och hela storyn är bra skriven. Jag vill hela tiden veta mer och de 287 sidorna går ganska fort att plöja igenom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nuförtiden är det mycket som händer via nätet, både bra och dåliga saker. Anna Jansson har tagit upp dom mindre bra. Det finns dom som filmar saker, lägger ut på nätet, hotar osv. Inget vidare men denna deckare tar i alla upp vad som kan hända och hur människor kan gå med på vad som helst för att någon hotar med att lägga ut en film på nätet. Ruggigt!

aaaaaaaaaaaaaaa

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Alla kan se dig – av Anna Jansson

  1. Ethel skriver:

    Har inte läst något av henne än. Men har lust. Speciellt nu när du ger boken ett toppbetyg!

  2. Sofia Fritzson skriver:

    Jag har heller aldrig läst nåt av henne, men den här har jag varit nyfiken på ett tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *