Det rör på sig

Det börjar röra på sig. Jag gör upp planer för hur jag ska marknadsföra novellsamlingen och min kommande bok. Novellsamlingen blir ett test, jag har ju aldrig gett ut något själv. En radiointervju ska göras, jag ska prata på ett Rotarymöte och torsdag den 20 augusti ska jag sälja och signera på Akademibokhandeln i Katrineholm ett par timmar. Jag återkommer om tid. Har du vägarna förbi så kom gärna och hälsa, ta en godisbit och prata. Det kommer säkert att bli jättetufft att som ny författare, om man nu kan kalla sig det, sitta där och försöka sälja in sig och sin novellsamling. Men det blir till att kämpa. Jag ska även återkomma om när radiointervjun ska sändas.

P1010654Kommer i augusti

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *