In med möblerna

Snart tar jag banne mig in utemöblerna. Jag har tre veckor kvar på semestern och blir snart lite knäpp. Parasollet är genomsurt och går snart att vrida ur och trämöblerna börjar bli lite trista av fågelbajs och regn. Jag önskar att jag hade en riktigt fin uteplats som man kunde köpa lite nya utomhusmöbler till. Helst ska det ju vara tak på uteplatsen så möblerna håller sig lite längre. Tänk att trycka ner rumpan i en soffa, om man får plats innan Leidy ockuperar den förstås. Kolla denna hos:

soffaLeidy i soffan.

www.azdesign.se/sv/articles/21/utemobler Egentligen skulle det vara ganska skönt att ha en inglasad altan med lite schyssta utomhusmöbler på. Tänk att kunna sitta där och skriva när höstkvällarna börjar komma. Man hör blåsten, ser träden vaja och tar en kopp kaffe eller te. Sen skriver man lite, sträcker på sig, går runt och hör regnet smattra på taket, sätter sig till rätta igen och fortsätter skriva. Å vad jag skulle kunna tänka mig det. Problemet med uterum är att de kan bli stekheta om solen ligger på. Då blir det lite bastufeeling istället för mysfaktor. Kanske skulle kunna vara skönt idag när jag fryser som bara den. Men kvällstid skulle det i alla fall kunna funka alldeles lysande. Kolla här för mer idéer: www.azdesign.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på In med möblerna

  1. Sofia Fritzson skriver:

    Jag vill också ha en inglasad altan! Då kan man sitta där och läsa utan att bli myggbiten, frysa eller bli blöt. Kan till och med vara mysigt om det smattrar regn mot taket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *