Goda grannar

P1010638Min granne på landet

P1010639Anders Pidder Pedersen

Han har granskat min novellsamling, Våning Zero. Hantyckte det såg bra ut och nu återstår bara för mig att kolla igenom en sista vända. Sen ringer jag tryckeriet!

Anders var den som hjälpte mig med boken från allra första början. Han hade kloka åsikter om dialoger och brödtext, jag lyssnade, tog åt mig och lärde mig en hel del. Själv skriver han kåserier åt en massa tidningar i vårt avlånga land. Du kanske har läst något av honom. På bilden ser du hans kåserisamling som han släppte 2008.

Grannar är allt bra att ha!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Goda grannar

  1. Eva Karlsson skriver:

    Vilken toppengranne som har kloka åsikter om dialoger och brödtext. Hur mycket man än lusläser måste man ha någon utomstående som nagelfar texten. När får vi se omslaget?

  2. Anna/notonmusic skriver:

    Vilken praktisk granne!!! Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *